Annex att hyra ut :

10 personner

250 kvadrat meter

4 personner

50 kvadrat meter

Beskrivning av området

I området Bessin finns båda kustlandskap och landsbyggd. Det är perfekt för den som vill ägna sig åt olika fritidsaktiviteter som att rida, cykla, vandra och bada ...

Grandcamp-Maisy (5 km) är en badort. Här finns fiskehamn (med försäljning av nyfångad fisk på kajen) och en liten hamn med segelbåtar. Du kan göra allt ifrån att bada, fiska, segla, vindsurfa och vandra till att spela tennis och petanque (ett slags boulespel).

Det var i det här området som slaget om Normandie ägde rum den 6:e juni 1944. Du kan utforska stränderna där trupperna gick i land på D-Dagen. Den amerikanska kyrkogården ligger mellan Colleville sur Mer och den tyska kyrkogården i La Cambe, nära La Pointe du Hoc.Glöm inte att besöka den historiska staden Bayeux som ligger 30 kilometer därifrån. Här finns Bayeux-tapeten som visar Vilhelm erövrarens erövring av England. Du kan även besöka naturreservatet Bessin och Cotentin som har mycket speciell flora och fauna. Området är idealiskt för den fågelintresserade.Längre bort kan du besöka den stora staden Rouen med dess smala gränder och medeltida korsvirkeshus. Vikingarna stannade flera århundraden i staden. Flera stora vikingakunger ligger begravda i katedralen.

I området

Havet
1,5 km as the crow flies.
Tennis
Gratis
Häst riding
Clubb nära (2 km).
Vandra
Walking and equestrian on the coast.
Cykla
Free access.
Segla
Skola i Grandcamp-Maisy (5 km).
Landning strander
Pointe du Hoc och Omaha Beach.
Wifi
Gratis